Rostskydd för bilen

Rostskydd för bilen

Alla bilägare råkar någon gång ut för rostproblem, speciellt om bilen har några år på nacken. Bilar blir angripna av rost på grund av vårt klimat med regn och snö. Även om många bilmärken ständigt utvecklar kvaliteten på bilarnas konstruktion, kommer tiden till slut även ifatt den bästa bilen. Därför behövs rostskyddsbehandlingar och hos www.tectylstockholm.se finns informationen som behövs.

Rostskydssbehandling

En rostskyddsbehandling innebär en sprutbehandling som är planerad efter varje bilmodell. För att nå in i varje skrymsle monteras tillfälligt vissa delar bort, för att sedan sättas tillbaka på ett korrekt sätt. Tectylstockholm är noggranna och har lång erfarenhet av rostskydd och vet att undvika att skada bilen, till exempel genom att inte borra i bilens plåt. Om borrning används för att nå in på besvärliga ställen kan bilens garanti sluta gälla. En behandling tar hand om insidan såväl som utsidan på bilen. Alla plåtytor ska behandlas och därför används speciella verktyg för att nå in på minsta ställe. Att se till sin bil och regelbundet genomföra rostskyddsbehandlingar resulterar i att man kan undvika dyra reparationer längre fram i tiden. Hos Tectylstockholm får kunden 3 års garanti på varje behandling.

Olika behandlingar

Både vaxbaserad och vattenbaserad behandling erbjuds och vad som är bäst för varje bil, baseras på vilket skydd bilen har fått vid tillverkningen.

Underredsbehandling

Står bilen ute året runt är den ständigt påverkad av vädret. Många bilägare är oroliga just för underredet på bilen då den delen av bilen utsätts för stort slitage. Har rost redan uppstått fungerar blästring bra. För just underredet ingår behandling både av hjulhus och andra hålrum, inte bara själva bottenplattan.

Priser

Hos Tectylstockholm startar prisbilden för rostskyddsbehandlingar strax under 4000 kr för mindre bilar enligt deras sida. Kontakta Tectylstockholm för mer information eller för att boka tid. Boka innan din bil har fått ett rostangrepp.

This entry was posted in .